Onze Gedachten van Invloed zijn op de regulatie van Ons Lichaam

MEDITATIE

Een lange tijd geleden, een vriend op gewezen dat een koud is misplaatst huilen. Ik begon te merken dat degenen die reden had om te huilen, en niet dikwijls eindigen met een koude. Wat gebeurt er met een koud? Onze ogen draaien en onze neus gezwollen en benauwd.

Ernest Holmes en Bruce Lipton maken de sterke geval dat we kunnen verwonden of te genezen met onze gedachten. We kunnen niet alleen verwonden of te genezen onszelf, maar we kunnen verwonden of genezen van anderen.

Net als radiogolven kunnen reizen van de ene plaats naar de andere, zo ook onze gedachten in staat zijn om te reizen van de ene persoon naar de andere. Over het algemeen, dit wordt gedaan zonder ons begrip of opzet. We hebben een gedachte over iemand die we kennen, en dan zijn ze te bellen of op bezoek komen. We spreken met een vriend of een partner, en we hebben dezelfde gedachten op hetzelfde moment. Onze Onbewuste geest controleert onze bewuste geest, het nemen van die gedachten en gevoelens en het manifesteren van hen in de wereld.

Wanneer wij denken in gedachten van liefde en gezondheid

Krijgen we liefde en gezondheid. Wanneer we denken de gedachten van geweld en woede, maken we het geweld en de woede in ons lichaam en in onze wereld. Het Onderbewustzijn maakt geen analyse van de instructies. Het opereert vanuit Universele Wet, net zoals elektriciteit werkt vanuit de Wetten van de Fysica en niet beslissen wie te schokken, en die niet aan schokken. Of je bent een goed mens of een slecht persoon is, als u zijn geaard en pak je beide draden van een elektrische stroom, je gaat ergeren.

Ons bewustzijn wordt beïnvloed door zowel onze Geest direct van onze spirituele verbinding om de Een/de Godheid/God en door ons Ego, dat ons aardse identiteit verbonden met ons lichaam. Beide zijden van ons bewustzijn in staat zijn van het beïnvloeden van ons Onderbewustzijn en dus onze fysieke gezondheid.

Als u niet de ontwikkeling van uw geestelijk leven, dan zal uw lichaam worden meer beïnvloed door uw Egoïsche verstand. Wees ervan bewust dat deze geest overtuigd zijn eindig en zullen sterven in ongeveer 100 jaar of minder. Het gelooft in de objectieve werkelijkheid, dus als er sprake is van een influenza-uitbraak in uw omgeving, zult u waarschijnlijk krijgen het. Als u uw voeten nat of koud, of je eet te veel pasta weet je wat het resultaat zal zijn.

Het is je Hogere Geest, die weet dat je verbonden bent met de Ene en een almachtige en eeuwige geest. Deze geest is in staat om genezing van een aandoening.

Doe jezelf een plezier en maak verbinding met uw geest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *