Geen haast te maken met ouder worden, met GOJI CREAM

Met deze naam, zo lang afbeelding in de catalogus van GOJI CREAM  dat CIAO ik heb nadrukkelijk aangegeven dat naar haar mening moet ik plaats het onder de noemer van GOJI CREAM, het negeren van mijn suggestie, en weigeren in de ronde om het openen van een sectie voor haar zoals zij heeft gedaan met de andere varianten van hetzelfde.

Ik was op zoek naar een GOJI CREAM moisturizer anti rimpels die niet geef me glans op de huid ,maar op hetzelfde moment, ze kunnen tolereren, en mogelijk zonder olie.

Voordat u toegang krijgt tot de GOJI CREAM  waar te koop vinden vinden van een plastic beschermkap kleur wit met de merknaam gegraveerd, en een tabblad dat je moet trekken om het los te maken iedere keer dat u wilt gebruiken.

Toen we het kochten, het afdichten van de voeg tussen de pot en de schroefdop bevat een mooie sticker zilver kleur, waardoor security seal, en die dient om het te beschermen tegen de handen van nieuwsgierige gulzige geur van haar parfum. Maar het is te eenvoudig om te kunnen til uw dekking en ik heb gezien hoe in sommige parfumerieën hebben gemaakt aan de verkoop van deze potten zonder de kostbare security seal.

De letters zijn zilveren kleur en donker groen, en wordt gepresenteerd voor de verkoop in een vierkante doos van dun karton met zijn traditionele licht groene kleur.

Een container eenvoudig en modern tegelijk, makkelijk te gebruiken, en dat kan je dan zich zonder problemen voor alle consumenten.

HOE IS DE GOJI CREAM?

Dit GOJI CREAM textuur is romig, dik en wit van kleur. Het verspreidt zich zeer snel in de huid, waardoor het zeer licht en absorbeert erg goed.

De geur is de classic van het merk ,het is niet vervelend voor iedereen ,je hoeft niet een geur gedefinieerd en is vrij neutraal.

Wanneer de esparces in de huid die de witte kleur is niet zichtbaar en de huid blijft de natuurlijke kleur.

DE MINIMUM LEEFTIJD IN MIJN MENING OM DIT TE GEBRUIKEN GOJI CREAM

Ik denk dat dat het is absurd voor een persoon om te zeggen dat u zult geen behoefte aan een anti-aging product als u al hebt voldaan aan de 25 jaar of mist weinig. Het is altijd beter te voorkomen en wanneer het probleem is geïnstalleerd, is het zeer lastig op te lossen, en het merk heeft verschillende producten te kiezen die het best past bij elke individuele huidtype en wensen.

DIE DOEN DENK IK IS DIT GOJI CREAM?

Voor een behandeling van 25 jaar en ouder om de huid te verjongen cellen beschadigd door zonne-straling en vervuiling.

Stress veroorzaakt ook veel problemen, en worden geadviseerd om te consumeren voedingsmiddelen die vitamine C en E .

EEN AANTAL VAN DE VOORDELEN VAN DE BESTANDDELEN GOJI CREAM

De cafeïne helpt de huid te mailadres expressie lijnen van het gezicht, de hals en zelfs de ogen, de vernieuwing van de huidcellen in de bovenste lagen, waardoor het een meer flexibele en op het oplossen van het verlies van water inhoud die is gevonden onder de huid sneller .

Het natuurlijke collageen helpt om te compenseren voor de collageen zelf verloren in de verschillende lagen van de huid om verschillende redenen, zoals teveel stress ,onvoldoende voedsel door het eten van problemen of repetitieve bewegingen.

De vitaminen C en E, oefenen een anti-oxidant functie.

UW VERKOOPPRIJS

Hoewel het snel is om te worden gepresenteerd in de stand van een warenhuis en het kopen, kunt u een goede besparingen naar het netwerk, en kan dus worden gevonden in “tuperfume.com” 42,79 eur.

WAT GEEFT GLANS AAN DE HUID OF VEROORZAAKT ROODHEID GOJI CREAM?

Ik gebruikte het in volle hond dagen van de zomer, in de dagen van de maximale warmte, en voor mij is dat ik niet geolied iets van het gezicht, maar ja, ik zou haar laten gehydrateerd op hetzelfde moment dat belette mij verlaten lijnen van meningsuiting.

Zon bescherming van spf 15 het lijkt misschien laag, maar ik zal niet verbrand worden met haar terwijl ze dat deed mijn bestellingen in de maand juni voor een zon van gerechtigheid op de middag.

Zelfs niet de geringste roodheid, en zelfs op de wangen, een gebied dat ik heel delicaat niet door de zon maar door de samenstelling van een aantal gezichts-producten met te veel parfum.

MIJN TESTS EN FLARE

Ik heb het gebruikt bij verschillende gelegenheden, en altijd verlaten besteden ongeveer 7 of 10 minuten voor het toepassen van een beetje kleur, en als ik heb het gebruikt op een andere manier noem ik het.

Een gast van een trouwdag heb ik een basisolie van spf 25 en ik merkte geen verblinding zelfs al heb je een temperatuur van 27 graden in September .

In de neus, ja ik moest doen touch-ups met poeder, maar dit gebeurt me zelfs met de vloeistoffen matificantes, en mijn neus is altijd schijnt .

Ik gebruikte op een andere gelegenheid een BB basis voor alle huidtypes en leeftijd na de GOJI CREAM Youth surge en ik heb niet gemerkt dat de verblinding ongemakkelijk, behalve in de neus.

DE SIDE-EFFECT IN DE OGEN

Er zijn GOJI CREAMs dat in mijn geval ik de oorzaak van scheuren in de ogen, zelfs als ik zet ze niet in het overzicht, zijn ze erg onaangenaam wanneer het zomer is, en ik moet de bescherming van mijn ogen tot de max, maar met deze GOJI CREAM merkte geen probleem ondanks het feit dat het gebruikt op een podium heel ingewikkeld.

Binnen Een paar minuten toe te passen dankzij de samenstelling vrij van oliën.het stelt me in staat om te gebruiken als ik wil een foundation ,poeder of BB economische.

UW BESCHERMING TEGEN DE ZON

Dit GOJI CREAM, net als de andere twee versies van de dag, bevat een index van spf 15 en, eerlijk gezegd, voor mij persoonlijk is het stoort me dat een GOJI CREAM slijtage bescherming tegen de zon, omdat een aantal keer tot 19 uur krijg ik niet uit het huis en in de herfst of winter, op dit moment niet zo nodig deze filters.

Integendeel, voor de dagen die ja ik ga met zon, deze bescherming is kort, en daarom geef ik de voorkeur om mezelf in mijn verre juiste bescherming tegen de zon, of het nu een scherm of mineraal met een compacte, high-bescherming van de zon specifieke naargelang het geval, zelfs niet om naar het strand of in de sneeuw.

Een ander onderwerp dat ik een hekel is dat wanneer een product bevat zonnebrandcrème samenwerkt met de activa van de actie anti leeftijd, het verlagen van de effectiviteit, zodat ik altijd de voorkeur aan dat de GOJI CREAM niet te bevatten en ik heb een gevoelige huid en sommige producten gaan niet goed samen gaat niet altijd.

De grote uitdaging voor merken is het creëren van een product dat voldoet aan alle voorwaarden die elke persoon nodig op een GOJI CREAM , en wonderen, er is geen …

CONCLUSIES

Dit GOJI CREAM, ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk, niet bevatten oliën die in de samenstelling ervan; dat is te zeggen, dat het niet vet op de huid, produceren niet mee-eters of comedonen, en dit lijkt het mij dat het een heel belangrijk punt .

Kan tot 24 maanden open, zonder risico van beschadiging en behoud intact zijn eigenschappen volgens het merk. In dit geval is een van de weinig merken die zoveel van veiligheid voor de consument, en op deze manier kunnen we als we deze combineren en gaan, afgewisseld met een van onze GOJI CREAMs favoriet .
GOJI CREAM, in zijn verlangen om de zorg voor de huid meer delicate, het is een merk met producten zonder parfum; dat wil zeggen dat het elimineert één van .de grootste oorzaak van allergieën in dit type van de huid.

Bevat sirtuins ,algen ,tarwe -, mandarijn -, cafeïne ,natuurlijke collageen, en glycerine. Er wordt gezegd dat de collageen en cafeïne hebben een preventieve effecten van anti-rimpel en verstevigende, terwijl de glycerine speelt een rol als een hydraterend.

Sinds de vroege dagen, in mijn geval, ik was in staat om op te merken dat de fijne lijntjes van meningsuiting die beginnen te worden gekenmerkt door de nacht is veel minder opvallend uiterlijk.

Door de opening van de pot we duidelijk kunnen zien dat we nodig hebben om te kopen een andere GOJI CREAM en de tijd om het te gebruiken tot het einde.

Maar op de andere, en voor dezelfde reden als hierboven, deze verpakking is meer gemakkelijk te besmetten en het is niet zo hygiënisch als de container buis. Daarom moeten we proberen om de handen schoon zijn als behandeling, maar er is ook de verkoop van een aantal kleine spatels dat ons kan helpen in dit aspect.

Ook vind ik een negatieve bevat geen parabenen.

Maar alles overziend, ben ik tevreden met de resultaten van dit GOJI CREAM, die mijn huid verdraagt het goed, wat niet gebeurt met al, een deel van dat spreid ik wel een beetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *